Pitopalvelu Mäkimaa & Ellin Sali -juhlatila

Pitopalvelua & juhlatilaa

Tervetuloa

Kahvila Elli´n on tunnelmallinen kahvila Kangasalla, Ellintien varrella.

Perinteisten suolaisten ja makeiden kahvilaherkkujen lisäksi voit tilata myös voileipä- ja täytekakkuja yms. Yrittäjä Irma Mäkimaa ei ole unohtanut myöskään gluteenittomia asiakkaitaan. Yhteistyö Kotileipomo Ilonan kanssa mahdollistaa tuoreiden gluteenittomien herkkujen myynnin.

Yrityksessä toimii myös lounasravintola. Lounasta on tarjolla päivittäin klo 11-14. Upeassa 4 vuodenaikaa -juhlasalissa on mahdollista järjestää isot ja pienet juhlatilaisuudet, kokoukset, koulutukset yms. Tarjoilun saa kätevästi Pitopalvelu Irma Mäkimaalta.

Poikkea juttelemaan tarpeistasi!

Kahvila Elli´n on tunnelmallinen kahvila Ellintien varrella Kangasalla, joka palvelee ma-pe klo 9-15. Perinteisten suolaisten ja makeiden kahvilaherkkujen lisäksi voit tilata myös voileipä- ja täytekakkuja yms. Yrittäjä Irma Mäkimaa ei ole unohtanut myöskään gluteenittomia asiakkaitaan. Yhteistyö Kotileipomo Ilonan kanssa mahdollistaa tuoreiden gluteenittomien herkkujen myynnin. Yrityksessä toimii myös lounasravintola. Lounasta on tarjolla päivittäin klo 11-14. Upeassa 4 vuodenaikaa -juhlasalissa on mahdollista järjestää isot ja pienet juhlatilaisuudet, kokoukset, koulutukset yms. Tarjoilun saa kätevästi Pitopalvelu Irma Mäkimaalta. Poikkea juttelemaan tarpeistasi.  - See more at: http://www.kauppaympyra.fi/kahvila-ellin-gluteenittomat-tuotteet.html#sthash.i7GtGDIE.dpuf