Mobilia

Auto- ja tiealan valtakunnallinen erikoismuseo

AJANKOHTAISTA 27.11.2017Joululahjaksi lippu tango-konserttiinIlahduta lahjansaajaa lipulla tango-konserttiin. Tango del norte on alansa ehdottomista huipuista koostuva yhtye, jonka ohjelmistossa ja... (Lue lisää)
Julkaistu 27.11.2017
Sulje
Joululahjaksi lippu tango-konserttiin

Ilahduta lahjansaajaa lipulla tango-konserttiin. Tango del norte on alansa ehdottomista huipuista koostuva yhtye, jonka ohjelmistossa ja sovituksissa yhdistyy ainutlaatuisella tavalla elementtejä argentiinalaisesta ja suomalaisesta tangomusiikista, eteläamerikkalaisesta kansanmusiikista, jazzista sekä klassisesta musiikista.

Konsertti järjestetään Mobiliassa perjantaina 19.1.2018 klo 19. Noin tunnin kestävä konsertin lomassa nautitaan argentiinalaisesta cocktailtarjoilusta.

Lipun hinta 19,50 €/kpl
Lippu sisältää konsertin ja cocktailtarjoilun.
Liput Kauppaympyrästä https://www.kauppaympyra.fi/tango-del-norte-konserttilippu.html

Yritys

Mobilia on valtakunnallinen auto- ja tieliikenteen erikoismuseo. Mobilian suuri päänäyttely vaihtuu vuosittain - pysyvästi tutustuttavissa on Rallimuseo ja klassikkoautonäyttely. Mobiliasta löydät myös museokaupan, kokous- ja juhlatilat, oheisohjelmat sekä tapahtumat.

Ympäri vuoden auki oleva Mobilia palvelee vuosittain noin 45 000 vierasta.

Mobilian ympäristö tarjoaa kävijöille mm. ulkoilumahdollisuuksia Keisarinharjun maastossa, upean uimarannan, lasten leikkipuiston sekä Rahtarit -liikennepuiston. Naapurissa sijaitsee Kangasalan katettu kesäteatteri, Kisarannan tanssilava, venesatama sekä Pohtiolammen sääksikeskus.

Mobilian tapahtumatarjonta on monipuolista ja osa tapahtumista on muodostunut perinteisiksi, kuten valtakunnallinen Museoajoneuvopäivä sekä Rautalankaa ja jenkkirautoja. Mobilia soveltuu erinomaisesti erilaisten yritysten, yhteisöjen ja harrastajakerhojen tapahtumapaikaksi.

Tutustu Mobiliassa toimivaan Kahvila Wanhoihin autoihin tästä!

 

Sivun kuvat: Kangasalan Kameraseura ja Mobilia