Kangasalan Luontaistuote

Tervetuloa

Kangasalan Luontaistuote on perustettu vuonna 1981. Nykyinen yrittäjä, fytonomi Tuija Hellman, jatkaa jo toisessa polvessa. Hän on luotsannut yritystä vuodesta 2001. Vankan kouluttautumisen lisäksi matkan varrella on kertynyt rutkasti kokemusta alalta.

Kangasalan Luontaistuotteen palveluihin kuuluvat laajan tuotevalikoiman lisäksi  vitamiini- ja hivenainemittaukset sekä muut terveystestit, kuten kolesteroli-, verenpaine- ja osteoporoosimittaukset.

Liikkeemme on osa TerveysTieto- ketjua, joka tunnetaan monipuolisesta tuotevalikoimastaan ja ammattitaitoisesta palvelusta.

Ammattitaitoinen palvelu on meille sydämen asia. Suomalaisen Työn Liitto on myöntänyt TerveysTiedon palvelulle Avainlippu-tunnuksen käyttöoikeuden.

Käyttöoikeuden saamisen mahdollisti ketjumme alan paras koulutustausta ja toisinaan hyvin vaativat myyntitilanteet. On tunnettava ravintofysiologiaa, eri sairauksien syitä ja oireita, sairauksien ruokavaliohoitoja, yrttien ja ravintoaineiden vaikutuksia sekä luonnonmukaisen tuotannon ja luonnonkosmetiikan periaatteita. Lisäksi on osattava ottaa huomioon asiakkaan mahdollisen sairauden ja lääkityksen asettamat rajoitukset.

Tervetuloa palvelevaan asiantuntija-myymälään!

Kuulumme Suomen Terveystuotekauppiaiden Liittoon.  Lue liiton toiminnasta tästä

RavintolisäWiki on tietopankki, joka sisältää tietoa ravintolisissä käytettävien ainesosien vaikutuksista.  Lue tarkemmin tästä

Lue lokakuun TerveysTieto lehti tästä

 

Karin Havupuu-uutejuoman maistatuspäivä liikkeessä tiistaina 17.10 klo 11-17 !!

Karin Havupuu-uutejuomaa maistattaa Esa Keskinen, jolla hyvä omakohtainen kokemus tuotteesta!

Karin Havupuu-uutejuoma on alkuperäinen ja ainoa markkinoilla oleva luomu valmiste.  Sekä yliopisto-tutkittu!

Tervetuloa kuulemaan lisää!