Kauppaympyrä

Yrittäjä, lähde mukaan!

Miksi Kauppaympyrä?Miten mukaan?Mainontaa ja verkkokauppaaKauppaympyrän kanavatYhteistyö ja kauppiasjengiApua markkinointiin

Miksi Kauppaympyrä?

Miksi Kauppaympyrä?

Nykypäivänä jokaisen yrityksen ja toimijan oletetaan löytyvän helposti verkosta. Asiakkaat etsivät tietoa tuotteista ja palveluista silloin, kun se heille parhaiten sopii. Yhä useammin hankintoja suunnitellaan tai tehdään kauppojen normaalien aukioloaikojen ulkopuolella verkon välityksellä.

Jos yritys ei löydy vakuuttavasti verkosta, asiakas menee muualle. Yksinkertaista.

Monelle yritykselle sähköistyminen on iso haaste, sillä tarvittavat resurssit ovat vähissä. Käytännössä "ei ole aikaa, ei ole osaamista, ei ole rahaa eikä juuri mielenkiintoakaan" on monen yrityksen arkea ja suurin este sähköistymiselle.

Näiden haasteiden voittamiseksi Kangasalan Sanomat julkaisi Kauppaympyrä-palvelun syksyllä 2014.

Verkon sisältöjen paljoudessa yksinäisen yrityksen voi olla vaikeata saada sivujaan näkyville. Yhteisen palvelun avulla saamme kaikille lisää näkyvyyttä ja hakukoneet löytävät meidät paremmin. Kauppaympyrään on niin monta ovea kuin mukana on yrityksiä ja tuotteita. Asiakas tulee palveluun aina jonkun tarpeen takia, mutta löytää samalla myös paljon muuta kiinnostavaa. Kauppaympyrässä vietetään aikaa tutustuen yrityksiin ja palveluihin.

Haluamme tarjota kaikille yrityksille koosta huolimatta yhtäläiset mahdollisuudet verkkonäkyvyyteen ja sähköiseen kaupankäyntiin.

Paikallismediana Kangasalan Sanomia kiinnostaa erityisesti oman kunnan yritysten toiminnan ja kilpailukyvyn tukeminen sähköisten palveluiden avulla.

Kauppaympyrä ei kuitenkaan toimi vain verkossa. Tavoitteenamme on julkaista laadukasta paikallista markkinointiviestintää monikanavaisesti ja tiivissä yhteistyössä yritysten kanssa.

 KAUPPAYMPYRÄ

  • Tuo sähköiset markkinoinnin ja kaupankäynnin mahdollisuudet kaikkien yritysten saataville helposti ja edullisesti.
  • Tarjoaa yrityksille apua ja tukea markkinointiin.
  • Toimii monipuolisesti ja monessa kanavassa. Verkossa, paperilla, kivijalassa ja tapahtumissa.
  • On paikallista markkinointiyhteistyötä ja yrittäjien verkostoitumista parhaimmillaan. Kauppaympyrän kauppiasjengi rocks!


Ota yhteyttä ja pyörähdä mukaan!

asiakaspalvelu@kauppaympyra.fi

040 728 9648

KAUPPAYMPYRÄ Pirkanmaa avoinna -julkaisussa