Kirjaudu asiakastilille
0,00 €

Ostoskori on tyhjä

Yrittäjä! Keksimme Kauppaympyrän, jotta sinä voisit tehdä kauppaa

Kuluttajat haluavat ostaa verkosta

Verkkokauppa kasvaa, koska kuluttajat kokevat verkko-ostamisen helpoksi. Kauppaympyrässä kuluttaja löytää monta yritystä ja paljon tuotteita kätevästi yhdestä verkko-osoitteesta: www.kauppaympyra.fi. Nyt on oikea aika ryhtyä verkkokauppiaaksi.

Kauppaympyrä on enemmän kuin verkkokauppa

Kauppaympyrä yhdistää paikallisen yrityshakemiston ja nettikaupan myyntiin tähtäävällä tavalla. Kauppaympyrä-kauppiaana saat yrityksellesi itsemuokattavan näyteikkunan (katso esimerkki). Näyteikkunalta asiakas löytää yhteystietosi, voi tutustua palveluihisi yritysesittelyn, kuvien ja halutessasi myös videoiden avulla. Saat käyttöösi myös myyntihyllyjä nettikaupassa myytäville tuotteille. Myyntihyllyillä voit tarjota asiakkaille tuotteita, palveluita, lahjakortteja, kampanjatarjouksia tai tilattavaa markkinointimateriaalia. Asiakas saa helposti yhteyden sinuun ja sinä tiedon kiinnostuneesta asiakkaasta.

Kauppaympyrä ymmärtää paikallista yrittäjää

Verkkopalvelun pystyttäminen vaatii yleensä oman halun lisäksi aikaa, rahaa ja osaamista. Kauppaympyrässä aloitat sähköisen kaupan helpommin ilman suuria ajallisia tai taloudellisia panostuksia. Kauppaympyrä kokoaa yhteen Kangasalan talousalueella palveluita tarjoavat yritykset ja yhteisöt. Kuluttajan on helppo tutustua lähialueen tuote- ja palvelutarjontaan – ja tehdä ostoksia!

Löydettävyytesi verkossa paranee

Kauppaympyrään kannattaa astua, vaikka yritykselläsi jo olisikin oma verkkokauppa. Yksittäisen verkkokaupan on vaikeampi saada huomiota nettiviidakossa, mutta yhdessä pystymme moninkertaistamaan asiakasmäärät.

Kauppasi on aina auki

Netissä kuntarajat, viikonpäivä tai vuorokaudenaika eivät ole esteitä ostosten tekemiselle! Tutustu Kauppaympyrän palvelu- ja tuotevalikoimaan.

Luotettavat maksut, edullisemmat kuljetukset

Kauppaympyrä tarjoaa valmiin kauppapaikan ilman huolta teknisistä asioista tai verkkokaupan toimivuudesta. Olemme neuvotelleet kauppiaille luotettavat maksupalvelut (Checkout Finland Oy) ja edulliset pakettimaksut (Itella Oyj).

Näkyvää, tehokasta markkinointia monessa välineessä

Kauppaympyrää markkinoidaan aktiivisesti Kangasalan Sanomissa, nettijulkaisuissa ja sosiaalisen median avulla. Laajan yhteismarkkinoinnin lisäksi tarjoamme kauppiaille kustannustehokasta lisänäkyvyyttä Kauppaympyrä-sivuston sisällä ja Kangasalan Sanomien muissa julkaisuissa verkossa ja paperilla.

Aitoa, auttavaa asiakaspalvelua

Kauppaympyrä on Kangasalan Sanomien palvelu. Autamme sinua kaikissa palveluun liittyvissä asioissa ja ideoimme kanssasi mielellämme kokonaismarkkinointiasi.

Muutakin kuin mutu-tietoa

Kauppaympyrän myyntiraportit pitävät sinut ajan tasalla sähköisestä kaupankäynnistäsi.

 

asiakaspalvelu@kauppaympyra.fi
040 728 9648