Kirjaudu asiakastilille
0,00 €

Ostoskori on tyhjä

Ajankohtaiset tiedotteet


Tam-Silk 16.8.2017

Pehmeät bambu-tuotteet

Tehtaanmyymälästä löydät pehmeät bambu-paidat ja bambu-pitkikset syksyn viileneviin keleihin. Myynnissä on myös edullisia pitsinauhoja kaikenlaiseen askarteluun ja muuhun tuunaamiseen.


Testaamo 15.8.2017

Testiuutinen

dkfsfhsjfhjsfjsfjshfhsfsh


Oltava / Ulla Malinen 14.8.2017

Oltavan kirjansidontakurssit syksyllä 2017

Kirjansidonta on kiehtova harrastus. Tutustu syksyn kursseihin KURSSIT-sivulla. Ilmoittaudu pian, viimeistään viikko ennen kurssin alkua. Kurssit toteutuvat jos osallistujia on 3-6 henkilöä. 


Rengas Park Oy 6.8.2017

Palvelevaa rengaskauppaa!

Tule tutustumaan uusiin toimitiloihimme Kallion yritysalueelle, osoitteeseen Mursketie 2.


Meiltä löydät merkkirenkaat ja vanteet, mutta tarjoamme myös edullisempia vaihtoehtoja niitä etsiville! Meillä rengaskaupat onnistuu tarvittaessa laskulla ja myös osamaksulla.

 


Hiushuoltamo Helga 31.7.2017

Perhealennus -10%

-10% perhealennukseen on oikeutettu perhe josta samalla käyntikerralla leikataan kaksi tai useampi perheenjäsen.


Hyvinvointihoitola Kolibrin kosketus 29.7.2017

VoiceWell-hoidosta apua toistuviin päänsärkyihin ja kasvojen sekä niskahartia-alueen kipuihin

VoiceWell-hoito kohdistuu lihaksiin ja rakenteisiin, joilla on välitön yhteys kurkunpään, hengityksen, purennan, leukojen ja kielen toimintoihin. Hoitomenetelminä käytetään hierontaa ja muita manuaalisia hoitotekniikoita. Joskus hoidosta puhutaan purentalihashierontana, vaikka hoito on paljon muutakin. Hoitoalueena voi purentalihasten lisäksi olla vaikka koko keho, koska hoidossa pyritään ottamaan huomioon lihaskalvoketjut ja niiden vaikutukset toisiinsa.

Hoidosta hyötyvät erityisesti puheammateissa toimivat henkilöt (opettajat, luennoitsijat, papit, asiakaspalvelutyöntekijät), laulajat, muusikot, sekä teatteri- ja musiikkialan harrastajat. Hoito soveltuu myös henkilöille, joilla ilmenee erilaisia jännityksiä ja kireyksiä äänenkäytössä tai kipuja pään ja leukojen alueella. Hoito voi olla myös osa kuntoutusta, jos henkilöllä on puhe- tai nielemisvaikeuksia.