Kirjaudu asiakastilille
0,00 €

Ostoskori on tyhjä

Ajankohtaista

Kaunista joulua! Kauneushoitola Iholle 14.12.2017Lahjakortit Iholle kauneushoitolaan on varma valinta jouluksi.
Osta kauppaympyrästä ja valitse sopiva toimitustapa.
Rentouttavaa joulunaikaa!
Toivottaa Heli Ranta, Kauneushoitola Iholle
Joululahjaksi lahjakortti kuntosalille? Kuntokeskus Linja 11.12.2017Tsemppaa ystävääsi tai läheistäsi kuntoilun pariin ostamalla hänelle lahjakortti Linjaan!
Lahjan saaja voi käyttää saamansa lahjakortin maksuvälineenä sarjakortteihin, kuukausikortteihin tai vuosikorttiin lahjakortin arvon mukaan.
Lahjakortti toimitetaan valitsemaasi osoitteeseen postitse tai voit myös valita noudon Kauppaympyrä-noutopisteestä. Lahjakortti on voimassa vuoden ostopäivästä. Hyvää joulunaikaa!
Joulukuun aukioloajat 7. - 23.12.2017 Kangasalan Kemikalio 7.12.2017Joulun alla avoinna ma - pe 10 - 18 ja la 10 -14.
Tervetuloa palveltavaksi!
Joululahjaksi lippu tango-konserttiin Mobilia 27.11.2017Ilahduta lahjansaajaa lipulla tango-konserttiin. Tango del norte on alansa ehdottomista huipuista koostuva yhtye, jonka ohjelmistossa ja sovituksissa yhdistyy ainutlaatuisella tavalla elementtejä argentiinalaisesta ja suomalaisesta tangomusiikista, eteläamerikkalaisesta kansanmusiikista, jazzista sekä klassisesta musiikista.
Konsertti järjestetään Mobiliassa perjantaina 19.1.2018 klo 19. Noin tunnin kestävä konsertin lomassa nautitaan argentiinalaisesta cocktailtarjoilusta.
Lipun hinta 19,50 €/kpl
Lippu sisältää konsertin ja cocktailtarjoilun.
Liput Kauppaympyrästä https://www.kauppaympyra.fi/tango-del-norte-konserttilippu.html

Mikä on Kauppaympyrä?

Kauppaympyrä on Kangasalan Sanomien tuottama palvelu paikallisten yritysten ja ihmisten kohtaamispaikaksi. Palvelusta löytyy Kangasalan seudun yrityshakemiston lisäksi paljon paikallisten toimijoiden ajankohtaisia tarjouksia ja tiedotteita. Pyörähdä sisään Kauppaympyrään!

Yrittäjä! Päivitä tietosi veloituksetta yrityshakemistoon tästä tai lähde mukaan kauppiaaksi! Lue lisää täältä.